Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : Javni bilježnici / NotariNotaio BH 21.09.2018    

Vijesti


OmniAspect: Osigurali smo više od milijun kuna poticaja za inovacije


29.08.2018

U ožujku ove godine, zajedno s partnerom B2 d.o.o iz Slovenije, predali smo projektnu prijavu pod nazivom "CoMaCo - Sveobuhvatna i inovativna aplikacija za upravljanje i dijeljene znanja u velikim i složenim ugovorima o gradnji temeljenim na FIDIC uvjetima" za Eureka program. HAMAG-BICRO je u skladu s procedurama Programa proveo postupak tehnološke i financijske evaluacije te ocijenio prijavu pozitivnom.OmniAspect: Omni Aspect na Svjetskom ATM kongresu u Madridu


08.03.2018
Omni Aspect i Hrvatska kontrola zračne plovidbe (HKZP) predstavljaju se kao izlagači na Svjetskom kongresu industrije upravljanja zračnim prometom (World Air Traffic Management Congress) u Madridu koji je otvoren 6. i traje do 8. ožujka 2018.
Predstavili smo AMC portal  za objavu informacija o rezervacijama struktura u zračnom prostoru krajnjim korisnicima i alat koji će omogućiti registriranim korisnicima rezervacije struktura u zračnom prostoru i popratnu komunikaciju tijekom procesa rezervacije.


OmniAspect: Predstavljanje web AMC portala s partnerom HKZP na konferenciji u Madridu


05.02.2018
U suradnji s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe d.o.o. razvili smo web AMC portal koji je zamišljen kao alat za objavu informacija o rezervacijama struktura u zračnom prostoru krajnjim korisnicima, ali i kao alat koji će omogućiti registriranim korisnicima rezervacije struktura u zračnom prostoru i popratnu komunikaciju s njima tijekom procesa rezervacije.


U ožujku ove godine, zajedno s partnerom Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. prisustvovati ćemo na konferenciji u Madridu gdje će biti predstavljen web AMC portal. 


OmniAspect: EUREKA projekt dovrsen u roku


15.11.2017

U sklopu EUREKA programa u listopadu je završen projekt E!10007 LEX-Kliping, pod nazivom ”Accurate legal push information system with different data sources and for different legal fields” (Razvoj usluge obavještavanja korisnika o novostima na području zakonodavstva baziran na inovativnom programskom rješenju), kojeg je za hrvatski trg implementirala tvrtka OmniAspect d.o.o. zajedno sa slovenskim partnerom Tax-Fin-Lex.


Kontakt

Objavi na mreži