Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
     Vi ste ovdje  : Odvjetnici / OvrhovoditeljiOvrhovoditelji 07.10.2022    

  S programom Ovrhe+ sati rada na vođenju i evidencijama ovršnih predmeta postaju minute! 

  Ovrhe+ omogućuju:

  • automatizirano preuzimanje velikog broja ovršnih predmeta u samo  nekoliko minuta

  • lagano praćenje svih promjena statusa – informacije su uvijek aktualne i pregledne

  • ekspresno kreiranje potrebnih evidencija i izvješća

  • automatsko kreiranje svih potrebnih dokumenata iz predložaka

  • automatski ispis koverti i omota spisa

  content picture

  NEPROCJENJIVA POMOĆ OVRHOVODITELJIMA I ODVJETNIČKIM UREDIMA S VELIKIM BROJEM OVRŠNIH PREDMETA

  Cjelokupno i zaokruženo rješenje kreiranja, praćenja i evidencije ovršnih predmeta od „Opomena pred pokretanje ovršnog postupka“ do zatvaranja predmeta, odnosno naplate od ovršenika. Program u potpunosti podržava sve poslovne procese rada ovrhovoditelja i odvjetničkih ureda koji vode ovršne predmete: mogućnost importa podataka od ovrhovoditelja ili drugih odvjetničkih ureda, automatski izračun odvjetničke i bilježničke tarife, automatsko kreiranje istih dokumenata za više ovrha odjednom, brza pretraga i filtriranje prema bilo kojem unesenom podatku, ispis kuverti odjednom za veći broj ovrha, automatsko kreiranje podsjetnika.

  Program OVRHE+ je nadogradiv s raznim naprednim modulima:

  Obračun kamata podržava sve važeće metode obračuna za fizičke i pravne osobe u Republici Hrvatskoj, uz evidentirane maksimalne iznose kamata i perioda važenja. 

  Bar kod omogućuje ispis bar koda na dokumentima, omotima spisa i kovertama što znatno olakšava i ubrzava pretragu ovršnih predmeta u njihovom daljnjem praćenju.

  Program OVRHE+ je kompatibilan s programom AVVOCATO:

  Avvocato je kompletan programski paket za rad odvjetničkih ureda čiji razni moduli pokrivaju sve aspekte odvjetničkog poslovanja.

  Vijesti


  OmniAspect: Nadogradnja programa Avvocato


  29.08.2022
   Program Avvocato smo nadogradili na verziju v1.4 kako bi prema zakonu iskazivao i cijenu prema predefiniranom fiksnom tečaju 1€ = 7,53450kn na ponudama i računima.
   
   Sve korisnike Avvocato programa koji imaju podršku pozivamo da si nadograde program odlaskom u meni i pritiskom na provjeri nove nadogradnje programa.  OmniAspect: Financiranje još jednog inovativnog projekta


  01.02.2022

  Odabrani smo zajedno sa slovenskom kompanijom Mega M za sufinanciranje VirtuBPP projekta od strane agencije HAMAG BICRO. Konkretnije, riječ je o četvrtom inovativnom projektu za koji smo uspješno aplicirali što nas svrstava u vodeće regionalne tvrtke inovativnog razvoja.

  VirtuBPP je moderna platforma koja će velikom broju korisnika omogućiti da za potrebe regulacije sustava nudi i prima plaćanje za svoje baterije u električnim vozilima. Sustav je dizajniran na temelju suvremenih IoT i blockchain tehnologija kako bi se postigao visok stupanj fleksibilnosti.

  Intuitivno web sučelje će omogućiti korisniku praćenje stanja kapaciteta i zarade u stvarnom vremenu.

  Električna mreža mora raditi uravnoteženo, odnosno proizvodnja mora uvijek biti jednaka potrošnji.

  Koristeći moderne tehnologije i pametno upravljanje, možemo kombinirati raspršeni kapacitet baterija velikog broja korisnika i ponuditi ih u obliku jedne virtualne pametne elektrane kao uslugu regulacije energetskog sustava.
  Ovrhe: Nadogradnja Ovrhe +


  23.12.2021
  Izmjena  Ovrhe+: Tarifa za sastav prijedloga za ovrhu temeljem vjerodostojne isprave prema uputi Hrvatske odvjetničke komore sa sjednice održane 11. prosinca 2021., na kojoj je stavljeno izvan snage autentično tumačenje Tbr. 11. toč. 2. Tarife o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika doneseno na sjednici održanoj 12. prosinca 2020. i izmijenjeno na sjednici održanoj 13. veljače 2021., te se autentično tumačenje Tbr. 11. toč. 2. Tarife ne primjenjuje od 11. prosinca 2021.  Ovrhe: Ovrhe+ v1.8


  02.11.2021

  Poštovani korisnici,

   

  Dostupan je novi modul za Ovrhe+ koji omogućava spajanje na e-ovrhe.

   

  - Dodano: Integracija aplikativnog sustava e-Ovrhe za podnošenje prijedloga za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave.

  - Promijenjeno: Tarifa za sastav prijedloga za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave prema naputku sa 16. sjednice Upravnog odbora Hrvatske odvjetničke komore (13. veljače 2021.)

   

  U skladu s Ovršnih zakonom i Pravilnikom o obrascima u ovršnom postupku s danom 15. rujna 2021 uspostavljen je novi aplikativni sustav e-Ovrhe, odnosno sustav za podnošenje prijedloga za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave općinskim sudovima.

   

  Neke od prednosti programa Ovrhe + i novog modula za masovne ovrhe su:

  •       povezivanje sa aplikativnim sustavom e-Ovrhe

  •       automatiziranje predaje podataka o predmetu prilikom kreiranja prijedloga za ovrhu preko posebno prilagođenog djela sustava koji omogućuje rad sa velikim ovrhovoditeljima

  •       znatno ubrzanje cijelog procesa jer se ne mora sve ručno unositi kroz web obrazac


  Kontakt

  Objavi na mreži