Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
     Vi ste ovdje  : Odvjetnici / OvrhovoditeljiOvrhovoditelji 03.12.2023    

  S programom Ovrhe+ sati rada na vođenju i evidencijama ovršnih predmeta postaju minute! 

  Ovrhe+ omogućuju:

  • automatizirano preuzimanje velikog broja ovršnih predmeta u samo  nekoliko minuta

  • lagano praćenje svih promjena statusa – informacije su uvijek aktualne i pregledne

  • ekspresno kreiranje potrebnih evidencija i izvješća

  • automatsko kreiranje svih potrebnih dokumenata iz predložaka

  • automatski ispis koverti i omota spisa

  content picture

  NEPROCJENJIVA POMOĆ OVRHOVODITELJIMA I ODVJETNIČKIM UREDIMA S VELIKIM BROJEM OVRŠNIH PREDMETA

  Cjelokupno i zaokruženo rješenje kreiranja, praćenja i evidencije ovršnih predmeta od „Opomena pred pokretanje ovršnog postupka“ do zatvaranja predmeta, odnosno naplate od ovršenika. Program u potpunosti podržava sve poslovne procese rada ovrhovoditelja i odvjetničkih ureda koji vode ovršne predmete: mogućnost importa podataka od ovrhovoditelja ili drugih odvjetničkih ureda, automatski izračun odvjetničke i bilježničke tarife, automatsko kreiranje istih dokumenata za više ovrha odjednom, brza pretraga i filtriranje prema bilo kojem unesenom podatku, ispis kuverti odjednom za veći broj ovrha, automatsko kreiranje podsjetnika.

  Program OVRHE+ je nadogradiv s raznim naprednim modulima:

  Obračun kamata podržava sve važeće metode obračuna za fizičke i pravne osobe u Republici Hrvatskoj, uz evidentirane maksimalne iznose kamata i perioda važenja. 

  Bar kod omogućuje ispis bar koda na dokumentima, omotima spisa i kovertama što znatno olakšava i ubrzava pretragu ovršnih predmeta u njihovom daljnjem praćenju.

  Program OVRHE+ je kompatibilan s programom AVVOCATO:

  Avvocato je kompletan programski paket za rad odvjetničkih ureda čiji razni moduli pokrivaju sve aspekte odvjetničkog poslovanja.

  Vijesti


  OmniAspect: Nadogradnja programa Ovrhe+


  05.01.2023

  Program Ovrhe+ smo nadogradili na verziju 1.9.0.0.
  U ovoj verziji je program prilagođen za euro.
  Također je TeamViewer u alatima zamijenjen sa AnyDesk programom.

  Sve korisnike Ovrhe+ programa koji imaju podršku pozivamo da si nadograde program odlaskom u meni i pritiskom na provjeri nove nadogradnje programa.  OmniAspect: Nadogradnja programa Avvocato


  27.12.2022
  Program Avvocato smo nadogradili na verziju 1.5.0.0. U novoj inačici programa je dodano izdavanje računa u eurima uz dvojno iskazivanje ukupnog iznosa računa u kunama. Također je TeamViewer u alatima zamijenjen sa AnyDesk programom.  Ovrhe: Nadogradnja Ovrhe +


  07.11.2022


  Za sve korisnike podrške za program Ovrhe+ ažuriran je izračun odvjetničke naknade za sastav prijedloga u ovršnom postupku sukladno "Izmjeni Tarife o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika" (NN 126/2022) te je dostupna nadogradnja

  Nadogradnju možete preuzeti pritiskom na ikonu programa u gornjem lijevom kutu > Nadogradnja programa > Provjeri nove nadogradnje programa
  OmniAspect: Nadogradnja programa Avvocato


  29.08.2022
   Program Avvocato smo nadogradili na verziju v1.4 kako bi prema zakonu iskazivao i cijenu prema predefiniranom fiksnom tečaju 1€ = 7,53450kn na ponudama i računima.
   
   Sve korisnike Avvocato programa koji imaju podršku pozivamo da si nadograde program odlaskom u meni i pritiskom na provjeri nove nadogradnje programa.


  Kontakt

  Objavi na mreži