Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
     Vi ste ovdje  : Odvjetnici / OvrhovoditeljiOvrhovoditelji 21.01.2018    

  S programom Ovrhe+ sati rada na vođenju i evidencijama ovršnih predmeta postaju minute! 

  Ovrhe+ omogućuju:

  • automatizirano preuzimanje velikog broja ovršnih predmeta u samo  nekoliko minuta

  • lagano praćenje svih promjena statusa – informacije su uvijek aktualne i pregledne

  • ekspresno kreiranje potrebnih evidencija i izvješća

  • automatsko kreiranje svih potrebnih dokumenata iz predložaka

  • automatski ispis koverti i omota spisa

  content picture

  NEPROCJENJIVA POMOĆ OVRHOVODITELJIMA I ODVJETNIČKIM UREDIMA S VELIKIM BROJEM OVRŠNIH PREDMETA

  Cjelokupno i zaokruženo rješenje kreiranja, praćenja i evidencije ovršnih predmeta od „Opomena pred pokretanje ovršnog postupka“ do zatvaranja predmeta, odnosno naplate od ovršenika. Program u potpunosti podržava sve poslovne procese rada ovrhovoditelja i odvjetničkih ureda koji vode ovršne predmete: mogućnost importa podataka od ovrhovoditelja ili drugih odvjetničkih ureda, automatski izračun odvjetničke i bilježničke tarife, automatsko kreiranje istih dokumenata za više ovrha odjednom, brza pretraga i filtriranje prema bilo kojem unesenom podatku, ispis kuverti odjednom za veći broj ovrha, automatsko kreiranje podsjetnika.

  Program OVRHE+ je nadogradiv s raznim naprednim modulima:

  Obračun kamata podržava sve važeće metode obračuna za fizičke i pravne osobe u Republici Hrvatskoj, uz evidentirane maksimalne iznose kamata i perioda važenja. 

  Bar kod omogućuje ispis bar koda na dokumentima, omotima spisa i kovertama što znatno olakšava i ubrzava pretragu ovršnih predmeta u njihovom daljnjem praćenju.

  Program OVRHE+ je kompatibilan s programom AVVOCATO:

  Avvocato je kompletan programski paket za rad odvjetničkih ureda čiji razni moduli pokrivaju sve aspekte odvjetničkog poslovanja.

  Vijesti


  Ovrhe: Nova verzija programa Ovrhe+ v1.7.5.5


  16.11.2017
  U srijedu, 15. studenog, puštena je nova verzija programa Ovrhe+ v1.7.5.5. Prema zahtjevima i potrebama korisnika novosti su:

  Dodano: Pregled ovrha > desni klik miša > Dokumenti
  Dodano: Pregled ovrha > desni klik miša > Promijeni AC
  Dodano: Pregled ovrha > desni klik miša > Vezani predmeti
   ...


  OmniAspect: EUREKA projekt dovrsen u roku


  15.11.2017

  U sklopu EUREKA programa u listopadu je završen projekt E!10007 LEX-Kliping, pod nazivom ”Accurate legal push information system with different data sources and for different legal fields” (Razvoj usluge obavještavanja korisnika o novostima na području zakonodavstva baziran na inovativnom programskom rješenju), kojeg je za hrvatski trg implementirala tvrtka OmniAspect d.o.o. zajedno sa slovenskim partnerom Tax-Fin-Lex.  OmniAspect: ID+ u društvu najboljih globalnih OCR rješenja


  20.04.2017

  Naš ID+ modul (rješenje za brzo skeniranje i automatsko očitavanje podataka s osobnih dokumenata) odabran je kao referenti i ogledni projekt u konkurenciji brojnih partnerskih rješenja baziranih na ABBYY tehnologiji.  OmniAspect: Ekspertizom do novih uspjeha


  21.02.2017

  Ovim putem koristimo priliku zahvaliti se i čestitati kolegama na više od 50 individualnih certifikata kao što su između ostalih i PMP, MCPD, MCSD, MCITP, MCDBA, MCSE, MCSA, MCTS, MCP, Comptia.

  Time dokazujemo ekspertnu razinu znanja za vođenje projekata, razvoj aplikacija, razvoj i administraciju baza podataka, sistemsku administraciju te za tehničku podršku Iako tvrtka kontinuirano ulaže u standardizaciju kvalitete rada i usluga, svjesni smo da je stvarna vrijednost naš vrijedan tim koji smo prošle godine proširili za još četiri nova člana.  Kontakt

  Objavi na mreži