Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
     Vi ste ovdje  : Odvjetnici / OvrhovoditeljiOvrhovoditelji 20.08.2018    

  S programom Ovrhe+ sati rada na vođenju i evidencijama ovršnih predmeta postaju minute! 

  Ovrhe+ omogućuju:

  • automatizirano preuzimanje velikog broja ovršnih predmeta u samo  nekoliko minuta

  • lagano praćenje svih promjena statusa – informacije su uvijek aktualne i pregledne

  • ekspresno kreiranje potrebnih evidencija i izvješća

  • automatsko kreiranje svih potrebnih dokumenata iz predložaka

  • automatski ispis koverti i omota spisa

  content picture

  NEPROCJENJIVA POMOĆ OVRHOVODITELJIMA I ODVJETNIČKIM UREDIMA S VELIKIM BROJEM OVRŠNIH PREDMETA

  Cjelokupno i zaokruženo rješenje kreiranja, praćenja i evidencije ovršnih predmeta od „Opomena pred pokretanje ovršnog postupka“ do zatvaranja predmeta, odnosno naplate od ovršenika. Program u potpunosti podržava sve poslovne procese rada ovrhovoditelja i odvjetničkih ureda koji vode ovršne predmete: mogućnost importa podataka od ovrhovoditelja ili drugih odvjetničkih ureda, automatski izračun odvjetničke i bilježničke tarife, automatsko kreiranje istih dokumenata za više ovrha odjednom, brza pretraga i filtriranje prema bilo kojem unesenom podatku, ispis kuverti odjednom za veći broj ovrha, automatsko kreiranje podsjetnika.

  Program OVRHE+ je nadogradiv s raznim naprednim modulima:

  Obračun kamata podržava sve važeće metode obračuna za fizičke i pravne osobe u Republici Hrvatskoj, uz evidentirane maksimalne iznose kamata i perioda važenja. 

  Bar kod omogućuje ispis bar koda na dokumentima, omotima spisa i kovertama što znatno olakšava i ubrzava pretragu ovršnih predmeta u njihovom daljnjem praćenju.

  Program OVRHE+ je kompatibilan s programom AVVOCATO:

  Avvocato je kompletan programski paket za rad odvjetničkih ureda čiji razni moduli pokrivaju sve aspekte odvjetničkog poslovanja.

  Vijesti


  OmniAspect: Omni Aspect na Svjetskom ATM kongresu u Madridu


  08.03.2018
  Omni Aspect i Hrvatska kontrola zračne plovidbe (HKZP) predstavljaju se kao izlagači na Svjetskom kongresu industrije upravljanja zračnim prometom (World Air Traffic Management Congress) u Madridu koji je otvoren 6. i traje do 8. ožujka 2018.
  Predstavili smo AMC portal  za objavu informacija o rezervacijama struktura u zračnom prostoru krajnjim korisnicima i alat koji će omogućiti registriranim korisnicima rezervacije struktura u zračnom prostoru i popratnu komunikaciju tijekom procesa rezervacije.


  OmniAspect: Predstavljanje web AMC portala s partnerom HKZP na konferenciji u Madridu


  05.02.2018
  U suradnji s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe d.o.o. razvili smo web AMC portal koji je zamišljen kao alat za objavu informacija o rezervacijama struktura u zračnom prostoru krajnjim korisnicima, ali i kao alat koji će omogućiti registriranim korisnicima rezervacije struktura u zračnom prostoru i popratnu komunikaciju s njima tijekom procesa rezervacije.


  U ožujku ove godine, zajedno s partnerom Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. prisustvovati ćemo na konferenciji u Madridu gdje će biti predstavljen web AMC portal. 


  Ovrhe: Nova verzija programa Ovrhe+ v1.7.5.5


  16.11.2017
  U srijedu, 15. studenog, puštena je nova verzija programa Ovrhe+ v1.7.5.5. Prema zahtjevima i potrebama korisnika novosti su:

  Dodano: Pregled ovrha > desni klik miša > Dokumenti
  Dodano: Pregled ovrha > desni klik miša > Promijeni AC
  Dodano: Pregled ovrha > desni klik miša > Vezani predmeti
   ...


  OmniAspect: EUREKA projekt dovrsen u roku


  15.11.2017

  U sklopu EUREKA programa u listopadu je završen projekt E!10007 LEX-Kliping, pod nazivom ”Accurate legal push information system with different data sources and for different legal fields” (Razvoj usluge obavještavanja korisnika o novostima na području zakonodavstva baziran na inovativnom programskom rješenju), kojeg je za hrvatski trg implementirala tvrtka OmniAspect d.o.o. zajedno sa slovenskim partnerom Tax-Fin-Lex.


  Kontakt

  Objavi na mreži