Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : O namaOmniAspect d.o.o. 13.06.2024    


Omni Aspect d.o.o. je od svog osnutka posvećen stvaranju i kontinuiranom unaprjeđivanju programskih rješenja za pravni sektor. Odmah smo prepoznali veliki potencijal u informatičkoj podršci i unaprjeđenju rada javnobilježničke (notarske), pravne, odvjetničke (advokatske), a u skoroj budućnosti i javnoovršiteljske službe. Naše višegodišnje bogato iskustvo čini nas regionalnim liderom u polju informatizacije pravnih poslova.

Naše poslovanje vodi se kroz glavni ured u Kutini (gdje je smješten odjel za razvoj programa), ured u Zagrebu, a kroz poslovne partnere prisutni smo u Crnoj Gori (Podgorica), Bosni i Hercegovini (Sarajevo) te Srbiji (Beograd).

Tehnički dio tvrtke je podijeljen u tri odjela:

  • razvoj programa
  • sistemska administracija
  • korisnička podrška

Posebno smo ponosni na razinu usluge i naknadne podrške koju pružamo korisnicima naših programa, a za koju dobivamo redovite pohvale. Naš Help desk je otvoren svaki radni dan od 7-17h i organiziran tako da može pružati podršku za više od 200 ureda i 1.000 ljudi koji u svojem svakodnevnom poslu koriste naše programe. Zadovoljstvo korisnika programima i pruženim uslugama apsolutni nam je prioritet u poslovanju!

Tvrtka puno ulaže u standardizaciju kvalitete rada i usluga, kao i u segment sigurnosti podataka s kojima se susrećemo u poslu. Sve to dokazujemo ISO certifikatima za kvalitetu usluga i sigurnost informacija koje posjedujemo.

Naš poslovni moto je:

INFORMATIKA U SLUŽBI EFIKASNIJIH UREDA

Nadamo se da ćete nam ukazati povjerenje i pružiti priliku da u praksi dokažemo sve napisano! Za referentnu listu korisnika slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt

Objavi na mreži