Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
     Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 23.03.2023    

  Vijesti

  Uspješna realizacija inovativnog projekta CoMaCo
  13.1.2020.  Uspješno smo realizirali još jedan projekt sufinanciran od strane agencije HAMAG BICRO. Konkretnije, riječ je o aplikaciji CoMaCo - za upravljanje i dijeljene znanja u velikim i složenim ugovorima o gradnji temeljenim na FIDIC uvjetima.


  Ovo je već treći uzastopan projekt bespovratnog financiranja kojeg smo dobili što naš tim svrstava u vodeće kompanije po pitanju realizacije i osmišljavanja inovativnih koncepata.


  Osim u tehničkom smislu, aplikacija CoMaCo predstavlja inovaciju u poslovno-funkcionalnom smislu za sve dionike građevinskog sektora jer eliminira potrebu vođenja ugovora kroz knjige u tvrdoj kopiji, nestrukturirane digitalne dokumente i priručne programe. Umjesto toga uvodi strukturirano, kontekstualno i „real-time“ praćenje ugovora popraćeno kompletnom pratećom dokumentacijom unutar aplikacije.  Slika1: intuitivno sučelje za praćenje projekata i zadataka
  Poslovne koristi za krajnje korisnike:

  • smanjeni troškovi provedbe od strane ugovornih strana,
  • smanjenje rizika od neuspjeha projekta u pogledu troška ili vremena izvođenja,
  • širenje znanja o kvalitetnoj provedbi ugovora,
  • uspješnije povlačenje EU sredstava kroz smanjenje broja neuspješnih projekata i financijskih korekcija

  Aplikacija CoMaCo pokriva sve najčešće modele ugovaranja u građevinskim projektima, procjena je da je tim opsegom aplikacije pokriveno više od 80% ugovora o gradnji velike vrijednosti u Hrvatskoj kao i u Europi te više od 95% ugovora o gradnji velike vrijednosti financiranih sredstvima EU ili međunarodnih financijskih institucija.


  Partner na projektu je tvrtka B2 d.o.o iz Slovenije koja nam je značajno pomogla u dijelu e-learning modula.


  Zahvaljujemo:


  Povratak

  Kontakt

  Objavi na mreži