Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 18.05.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
Notaio v3.0 i naša vizija „sve-u-jednom“

lis 16

Napisano:
16.10.2012. 8:23  RssIcon

Zašto novu  verziju programa Notaio oznake v3.0 smatramo, možda i, najvažnijom do sada?

Po prvi puta Notaio će biti integriran s jednim javnim servisom u realnom vremenu. Riječ je o Hrvatskom registru zadužnica (HRZ), što znači da se zadužnica koju javni bilježnik ovjeri kroz program Notaio automatski preko sigurne internetske veze upisuje u online bazu HRZ. Vrlo jednostavno i vrlo efikasno - nema prepisivanja podataka, nema mogućnosti da podaci u JB uredu i u registru budu neusklađeni. Sučelje Notaia omogućit će bilježnicima da se podaci automatski upisuju u javni servis. To je ujedno i pokazatelj budućnosti bilježničkog poslovanja u internetskom dobu. Sve više upisnika, registara i ostalih javnih evidencija vodit će se elektronski i bit će dostupni korisnicima preko Interneta. Mi u Omni Aspectu imamo viziju da oni budu integrirani kroz jedno programsko sučelje – ono koje najbolje poznajete i s kojim se svakodnevno služite. Dakle, otvorit ćete Notaio i sve potrebne radnje radit ćete kroz njega, a program će se sam brinuti da od upisanih podataka pošalje ono što treba i gdje treba. Krećemo s Registrom zadužnica (prema zahtjevu novog Ovršnog zakona), a uskoro možemo najaviti i spajanje s bazom MUP-a, što će bilježnicima omogućiti da kroz Notaio provjere važenje svakog osobnog dokumenta kojim se stranke predstavljaju. A čekaju nas i mnoge druge korisne novosti…

To je naša vizija „sve-u-jednom“ – svi poslovi mogu se odraditi efikasno kroz jedno poznato sučelje.

Uskoro ;)

Copyright ©2012

Tagovi:
Kategorije: Notaio

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog