Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 18.05.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
„Muke“ po fiskalizaciji :)

tra 10

Napisano:
10.4.2013. 17:15  RssIcon

Sada,  konačno, ide sve kako treba,  otklonjene su sve pojedinačne zapreke, razjašnjene nedoumice i imam vremena da se svima zahvalim, prvo na strpljenju. Svi su se u firmi trudili biti dostupni za sva pitanja. Kraj ožujka i početak travnja bilo nas je gotovo nemoguće dobiti na telefon, ali ste imali strpljenja i razumijevanja. Trudili smo se biti, vjerujem uspješno, vaši savjetnici i pomoć kod uređivanja postavki fiskalizacije u programu, ne rijetko smo bili i „porezni i knjigovodstveni savjetnici“ s preporukom da se raspitate i provjerite sa svojim knjigovodstvom, poreznom upravom da li je to tako. Tumačenja se razlikuju, a vi ste šef svog ureda - odgovorna osoba.
Možete samo zamisliti, osjećaj ponosa kad smo u dnevnim novinama pročitali: „Prvi dan fiskalizacije prošao je bez problema i u javnobilježničkom uredu Nevenke Jukić. Cijena fiskalizacije za ured je bila minimalna jer su imali i kompjutore i blagajnu, a ni u poslovanju se ništa neće promijeniti jer su ionako izdavali račune.“ I na tome vam hvala.

Slikala sam tekst iz novina, ako vas zanima - kliknite na sliku i pročitajte.

Tagovi:
Kategorije:

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog