Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 19.07.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
Integracija programa s vanjskim sustavima

srp 14

Napisano:
14.7.2015. 15:19  RssIcon

Sada pred godišnji, i kada sam sakupila dovoljno podataka malo ću se osvrnuti na povezivanje programa Notaio s drugim, vanjskim sustavima i servisima. 
Nekako je sve počelo s Poreznom upravom i fiskalizacijom...poslije toga još jedno direktno povezivanje s Poreznom i sustavom OIB, kako smo ga nazvali. Iz programa direktno omogućeno je spajanje i upit za OIB. Uslijedilo je povezivanje sa sustavom MUP-a što omogućava provjeru osobnih dokumenata i prebivališta fizičkih osoba.
Posljednje povezivanje nije bilo s državnim sustavima, ali su povratne informacije pozitivne i to je korak naprijed, nama poticaj. Izravno povezivanje programa Notaio i Ovrhe+ sa sustavom elektroničke prijamne knjige (e-PK) Hrvatske pošte.
Oni koji su isprobali, oduševljeni su. Bilo je početničkih problema, pogrešaka, a danas automatski, jednim klikom, po ispisanim kovertama, kreiranu poštansku prijamnu knjigu šalju u e-PK, bez papira. Ono što je još bolje - dohvaćanje i trenutnih statusa poslane pošte, ne treba čekati poštara da vrati povratnicu, sve je moguće dohvatiti i vidjeti u programu Notaio i Ovrhe+.
Morala sam sve ovo ispričati, jer samo ovakve pozitivne stvari tjeraju nas naprijed, da budemo još bolji i učinkovitiji, a naši korisnici što više rasterećeni, da olakšamo gdje možemo.
Imamo još u planu povezivanja s, vama potrebnim, vanjskim servisima. O tome ćemo kada se temperature spuste, barem nešto ispod 30°C.
Ugodan vam odmor....

Tagovi:
Kategorije:

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog