Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 19.03.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.




Pažnja: Ukida se podrška za ABBYY FineReader 8!

stu 18

Napisano:
18.11.2014. 12:38  RssIcon

Danas smo svi svjedoci brzog i učestalog razvoja i napredovanja tehnologije te se često susrećemo s raznim novim, poboljšanim softverskim rješenjima koja nemilosrdno „guraju“ ona starija „pod tepih“. Ne tako davno, podsjećam Vas, svjedočili smo Microsoftovom ukidanju tehničke podrške za operativni sustav Windows XP, a koji je većini ipak bio najdraži. Isto tako nedavno smo se susreli s najavom još jednog ukidanja tehničke podrške i odmah smo se „bacili“ na programiranje i usavršavanje vama dobro znanog programa ID+.

Naime, ABBYY korporacija više ne pruža podršku za FineReader 8, OCR koji smo koristili kao podršku za skeniranje osobnih dokumenata unutar našeg programa ID+. Za vas to znači da; ukoliko odlučite promijeniti računalo ili vam se pokvari disk ili pak ukoliko je potrebno reinstalirati sustav i sl.  nismo više u mogućnosti prebaciti, to jest ponovno aktivirati vašu dosadašnju licencu za FineReader 8.

Upoznati s tom činjenicom, pokušali smo u postojeći program ID+ implementirati funkcionalnost novije inačice ABBYY FineReader softverskog rješenja,  no nažalost ono se nije pokazalo kao dobar odabir obzirom da je izazvalo opravdano nezadovoljstvo kod korisnika jer je brzina očitavanja bila bitno narušena isto kao i točnost očitavanja podataka. Slijedom navedenoga, pred nama se našao veliki izazov, razviti novo rješenje koje će zadovoljiti potrebe korisnika te biti brže, bolje i točnije u odnosu na prethodno.

Danas, ponosno predstavljamo novi program ID++ koji koristi FlexiCapture Engine tehnologiju, također ABBYY korporacije, te ističemo njegove prednosti:
  • Iznimna točnost očitavanja podataka, 
  • Brže skeniranje  dokumenata,
  • Bolje raspoznavanje znakova,
  • Automatsko učitavanje podataka s dokumenta u program,
  • Automatska provjera ispravnosti očitanih podataka, 
  • Podržan je puno veći broj dokumenata iz regije i ostatka Europe, s tendencijom  daljenjeg rasta baze podržanih dokumenata,
  • Veća fleksibilnost kod neravnog poravnanja,
  • Veća preciznost čitanja, te
  • Jednostavna integracija  sa sustavom Notaio.
Upravo kraj tekuće poslovne godine, pravo je vrijeme za donošenje odluka te početak nove poslovne godine s novom, poboljšanom tehnologijom, obzirom da se 31.12.2015. godine u potpunosti ukida podrška za ABBYY FineReader 8. 

Svim korisnicima koji već sada žele bolje te kvalitetnije skeniranje i očitavanje osobnih dokumenata, osim instalacije potpuno novog programa ID++  garantiramo do 31.12.2014. godine i cijenu FlexiCapture Engine 9  po dosadašnjoj cijeni Abbyy FineReader 8 licence.

Tagovi:
Kategorije:
Lokacija: Blogs Parent Separator Renatin blog

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
Dodaj komentar   Odustani 

Pretraži blog