Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 29.03.2024    

    Vijesti

    EUREKA projekt dovrsen u roku
    15.11.2017.





    EUREKA PROGRAM – PROJECT E!10007

    Lex-Kliping

     

    accurate legal push information system with different data sources and for different legal fields

    Zagreb, 10.11.2017

     

    Obavijest medijima

    U sklopu EUREKA programa u listopadu je završen projekt E!10007 LEX-Kliping, pod nazivom ”Accurate legal push information system with different data sources and for different legal fields” (Razvoj usluge obavještavanja korisnika o novostima na području zakonodavstva baziran na inovativnom programskom rješenju), kojeg je za hrvatski trg implementirala tvrtka OmniAspect d.o.o. zajedno sa slovenskim partnerom Tax-Fin-Lex.

    Cilj projekta Lex-Kliping je bio napraviti ažuran pravni informacijski sistem, koji će e-mail obavještavanjem korisnika na dnevnoj bazi (push IT) podnositi dnevne zakonodavne novosti sa različitih pravnih izvora podataka, to su: Narodne novine RH, Narodne novine EU, Sabor, Ministarstva (e-savjetovanja), Vlada, Sudska praksa Vrhovnog suda i odluke Porezne uprave.

    Korisnik sam odabere pravna područja koja je odlučio pratiti. Za korisnika to podrazumijeva veliku uštedu vremena traženja takvih informacija te relevantnu i pouzdanu uslugu. Puno informacija s područja zakonodavstva se svakodnevno pojavi i objavi na internet stranicama, te je skoro nemoguće da korisnici, kojima su takve informacije potrebne, sami prate i filtriraju koje su informacije za njih zanimljive a koje ne. Za to će se sad pobrinuti usluga Lex-Kliping, koja je dostupna na web stranici: http://lexkliping.omniaspect.hr/.

     

     

     

     

    Lex-Kliping je usluga, koja će se naplaćivati i bit će interesantna za odvjetnike, javni sektor, tvrtke i banke. Cijene paketa za konačnog korisnika biti će od 400 do 950 kn godišnje, ovisno od sadržaja na kojeg je korisnik pretplaćen.

    Projekt je trajao 18 mjeseci, HAMAG-BICRO je preuzeo financiranje dijela projekta i to u ukupnom iznosu od 718.407,20 HRK, što čini 50% projektnih troškova, preostalih 50% troškova bilo je osiguranih iz vlastitih sredstava.

    OmniAspect d.o.o.

     

     

    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži