Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 20.04.2024    

    Vijesti

    Predstavljanje u Washingtonu
    2.10.2018.

    Nakon predstavljanja u Madridu, s partnerom Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. prisustvujemo ATCA Annual  (www.atca.org/annual) konferenciji  u Washingtonu. Predstavljamo AMC portal  (Airspace Management Cell)  koja je prema postojećoj regulativi zadužena za upravljanje zračnim prostorom na dnevnoj bazi i djeluje kao civilno-vojna fokusna točka za upravljanje zračnim prostorom u Republici Hrvatskoj. Konferencija je okupila više od 3 000 sudionika iz više od 40 zemalja i predstavlja jednu od najvećih globalnih konferencija na temu upravljanja zračnim prometom.

     

    AMC portal centralizirani je web-alat za ASM namijenjen svim korisnicima zračnog prostora za informiranje o trenutačnom statusu zračnog prostora, ali i o planiranim aktivnostima u zračnom prostoru u narednom periodu. Na njemu korisnici mogu na jednostavan način pročitati relevantne NOTAM i AUP/UUP poruke u tekstualnom obliku, ali i na intuitivan način pogledati učinak tih tekstualnih poruka na različitim kartama (satelit, VFR, IFR i slično) u 2D i 3D obliku te se brzo i efikasno pripremiti za provedbu vlastitih aktivnosti u zračnom prostoru. Alat omogućava direktnu komunikaciju putem sustava internih poruka svim registriranim korisnicima zračnog prostora.

     

    Na slici direktor tvrtke Igor Ivanić, njegova ekselencija Pjer Šimunović veleposlanik RH u SAD-u, brigadni general Ivica Olujić  te predstavnici Hrvatske kontrole zračne plovidbe i hrvatske delegacije:

    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži