Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 19.03.2024    

    Vijesti

    Uspješna recertifikacija sustava ISO 20000
    5.10.2018.

    Uspješno smo završili postupak recertifikacije ISO 20000 sustava upravljanja IT uslugama, vodećeg certifikata u području pružanja IT usluga.

    Tvrtka Bureau Veritas provela je nadzorni i recertifikacijski audit ISO sustava upravljanja koji su ranije implementirani u Omni Aspect-u. Sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001 na području projektiranja, razvoja i prodaje informacijskih sustava uveden je još davne 2008. godine. Nedugo nakon toga, 2011. godine uveli smo ISO 27001 sustav upravljanja informacijskom sigurnošću. Poslijednji, ISO 20000 sustav upravljanja IT usluga implementirali smo 2015. godine.


     ISO 20000 je svjetski priznata norma za sustave upravljanja uslugama u informacijskim tehnologijama dizajnirana na način da uvjetuje dosljednost u upravljanju IT uslugama i infrastrukturom, bilo unutarnjoj ili vanjskoj, u korist zaposlenika i klijenata što za krajnji cilj ima učinkovito upravljanje IT uslugama.

    Usmjerenost na potrebe i očekivanja korisnika kao i zadovoljstvo korisnika ostvarenom suradnjom su jedne od najvažnijih vrijednosti prema kojima Omni Aspect mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost. Osim povratnih informacija u vidu zadovoljstva korisnika uslugom koje dobivamo u  svakodnevnom radu,  ovogodišnja uspješna recertifikacija ISO 20000 sustava, kao i nadzorne provjere ISO 90001 i ISO 27001 su također pokazatelj da smo u potpunosti orijentirani prema korisnicima. 

    Želimo da naši korisnici u zemlji i inozemstvu prepoznaju tvrtku Omni Aspect d.o.o. kao pouzdanog i kvalitetnog partnera čije usluge garantiraju sigurnost i nekompromitiranost njihovih poslovnih podataka i procesa. Upravo međunarodno priznati i poznati certifikati mogu garantirati takvu prepoznatljivost.
    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži