Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
       Vi ste ovdje  : PočetnaVijesti 19.03.2024    

    Vijesti

    U novu godinu sa novim projektima u avio industriji!
    2.1.2019.

    Nakon uspješne suradnje sa Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe (HKZP), krajem godine potpisan je ugovor za implementaciju AMC portala sa Agencijom za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH! U planu je niz implementacija u suradnji sa našim partnerima iz HKZP-a, a kao dio marketinških materijala snimljen je i video u nastavku:

     

    https://www.youtube.com/watch?v=CFqtripSrcM

     

    AMC portal centralizirani je web-alat za ASM namijenjen svim korisnicima zračnog prostora za informiranje o trenutačnom statusu zračnog prostora, ali i o planiranim aktivnostima u zračnom prostoru u narednom periodu. Na njemu korisnici mogu na jednostavan način pročitati relevantne NOTAM i AUP/UUP poruke u tekstualnom obliku, ali i na intuitivan način pogledati učinak tih tekstualnih poruka na različitim kartama (satelit, VFR, IFR i slično) u 2D i 3D obliku te se brzo i efikasno pripremiti za provedbu vlastitih aktivnosti u zračnom prostoru. Alat omogućava direktnu komunikaciju putem sustava internih poruka svim registriranim korisnicima zračnog prostora s organizacijom za ASM (Ovlaštenim subjektom – Approved Agency (AA) i Jedinicom za upravljanje zračnim prostorom –Airspace Management Cell (AMC)).

     

    AMC portal prilagođen je za uporabu na računalnim i mobilnim uređajima s posebnim naglaskom na pametne telefone i tablete (Android, iOS).


    Povratak

    Kontakt

    Objavi na mreži