Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
     Vi ste ovdje  : Javni bilježnici / NotariNotaio HRBack-UP Reports 13.06.2024    

  NOTAIO BACKU-UP REPORTS

  Novi servis koji smo razvili u sklopu programa Notaio olakšava vam evidentiranje uspješnosti izrade sigurnosnih kopija podataka!

  Pravilna i pravovremena izrada dnevnih i tjednih sigurnosnih kopija prema dostavljenim atestiranim procedurama obaveza je svakog JB ureda koji vodi elektroničke evidencije. Još je važnija činjenica da su vaši podaci apsolutno zaštićeni samo ukoliko uredno vodite pohranu sigurnosne kopije podataka iz programa.

  Kako bismo našim korisnicima olakšali praćenje uspješnosti izrade sigurnosnih kopija i eventualno ih podsjetili ili upozorili na pogreške u sklopu programa izradili smo Servis za automatizirano izvještavanje o IZVRŠENOJ/NEIZVRŠENOJ dnevnoj i tjednoj sigurnosnoj pohrani podataka (back-up) iz programa Notaio na vanjski medij (USB stick, CD, DVD, DAT).

  Izvještaj se šalje JB uredu jednom tjedno na dostavljeni broj faxa ili e-mail adresu. Servis automatizirano provjerava uspješnost izvršenja dnevnog i tjednog back-upa na medije. Na taj način korisnik programa dobiva uvid o uspješnosti izvršenja back-upa uz analizu razloga u slučaju neuspješnog back-upa (npr. nije umetnut medij, neispravan medij...).

  Ova usluga je besplatna za sve korisnike Sustava Notaio koji imaju otvoren status pretplate, a podržana je od verzije programa 2.2.

  Kontakt

  Objavi na mreži