Kompletna programska rješenja za javne bilježnike/notare, odvjetnike, ovrhovoditelje,  komore

rss notaio
   Vi ste ovdje  : PodrškaBlog 19.07.2024    

Naš tim stručnjaka piše blog za Vas!

  • notaio team

Poštovani korisnici!

   Na ovoj stranici naći ćete članke koje će pisati ljudi koji su stvarali Notaio, Ovrhe+ i eNforce. Nadamo se da će Vam pomoći da još bolje iskoristite mogućnosti Vaših i naših programa. Nama je također svaka pomoć dobrodošla: svi vaši komentari bit će detaljno razmotreni i uzeti u obzir pri pisanju novih verzija programa.
    Dakle, čitajte blog i aktivno komentirajte članke - tim zajedničkim naporom postići ćemo da na obostrano zadovoljstvo programi budu savršeniji nego ikad. To će Vama dati veću fleksibilnost i brzinu rada, dok će nama pružiti zadovoljstvo da imamo bolji proizvod.
Od Snježana Kramarić : 8.4.2014. 7:14

Slijedeći tjedan puštamo novu verziju programa Notaio v3.5. Neki vaši zahtjevi i potrebe su u fazi testiranja, neke još treba "finiširati", a neke smo morali odbiti zbog nemogućnosti implementacije...

Od Snježana Kramarić : 30.1.2013. 20:11

Kao i većina vas, nisam stručnjak za tehniku, ali svakodnevni kontakt s korisnicima, slušajući puno zahtjeva, potreba i u želji da pomognem oko rješavanja problema uvidjela sam važnost....

Od Vedran Jednakovic : 3.6.2012. 21:09

Koliko puta vam se dogodilo da se nešto u programu zablokira baš u trenutku kada vam se najviše žuri? Ili da se neki izvještaj vuče beskonačno, a upravo ste namjeravali završiti to i otići na mirni vikend?

Pretraži blog